Werkplaats

CarProf van Alphen is een allround autobedrijf met een professioneel ingerichte werkplaats. Hierdoor kunnen we iedereen van dienst zijn, ongeacht het merk van uw auto of bedrijfswagen. Bij ons kunt u onder meer terecht voor de APK-keuring, bandenwissel of het bijvullen van uw airco. Ook hebben wij de beschikking over diagnoseapparatuur, waarmee we uw auto kunnen uitlezen.

 

Reparaties worden pas na overleg en uw goedkeuring uitgevoerd, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Betrouwbaarheid en transparantie zijn binnen ons autobedrijf erg belangrijk.

Werkplaats CarProf van Alphen

Kennis

Bij CarProf van Alphen werken gemotiveerde en vakbekwame monteurs. Door middel van bijscholingscursussen blijven we op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen. Daarnaast zijn wij een erkend leerbedrijf.

 

Blijf mobiel

Uw auto in de garage, maar u wilt toch mobiel blijven? Geen probleem. Wanneer u uw auto onderbrengt bij CarProf van Alphen kunt u rekenen op de beste service, zoals onze haal- en brengservice.

 

Tevens kunt u gratis gebruik maken van ons vervangend vervoer in de vorm van een leenauto of leenfiets. Natuurlijk houden wij u weer op de hoogte wanneer uw auto klaar is, maar in de tussentijd blijft u mobiel!